background shape

Veliko nam je zadovoljstvo što se naš kapiten reprezentacije i takmičar u boksu, Vladan Babić, koji već godinama unazad ostvaruje velike rezulate na međunarodnoj i domaćoj boks sceni, uspešno oporavio u našem centru.

Naš bokser, u Fizionova centru je uspešno sanirao povrede oba lakta, tačnije, rešio je problem kalcifikata oko zglobova i u samim zglobovima.

Vladan se lečio pomoću Protokola 24 i 624 koji sadrže sledeće usluge: RSQ Tretman, Hipobarična terapija u vreći, Shockwave terapija, SALUS TALENT, GYMNA laser, Krioterapija, GYMNA ultrazvuk, IMS i tretman FSWT- Usmerenom Terapijom na koji smo posebno ponosni, jer pacijentima pruža duplo brži oporavak i rapidno smanjenje bola.

Vladanu je kao uspešnom sportisti bilo jako važno da se oporavi što pre kako bi mogao da nastavi svoju profesionalnu karijeru. U tome mu je, pored stručnosti i znanja naših terapeuta, pomogao i naš novi aparat, ESWT - Storz Medical Usmerena terapija, koji posedujemo jedini na teritoriji cele jugoistočne Evrope.

Ovaj aparat, koji je sastavni deo našeg novog Inovativnog centra, predstavlja poslednju reč tehnologije regeneracije i oporavka.

Sve o ovom aparatu možete pogledati na našem sajtu, koji se nalazi u opisu profila.

Našem dragom Vladanu želimo da nastavi da niže uspehe u svojoj kategoriji i da ga služi zdravlje!

SHARE

____