Stručni tim Fizionove nastoji da isprati najnovije trendove u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.

Maksimalno smo posvećeni svakom pacijentu u cilju što efikasnijeg i bržeg rešavanja njegovog problema.

Naš stručni tim predvodi direktor centra Nenad Nešić, koji poseduje više od 25 godina iskustva u struci.

Zajedno radimo više od 20 godina na konstantnom unapređivanju protokola lečenja, modernizaciji terapije i opreme.

Kontinuirano radimo na proširenju znanja posećivanjem konferencija i seminara u zemlji i inostranstvu.

Na taj način održavamo reputaciju najuspešnijeg licenciranog fizioterapeutskog centra na ovim prostorima.

Osteopathy Conference-Joints & Manipulation, Berlin 2019.

Direktor Fizionova centra Nenad Nešić i naš glavni menadžer Nemanja Marjanović učestvovali su na Konferenciji o osteopatiji održanoj u Berlinu od 9. do 11. juna 2019.

Ovaj prestižni događaj okupio je istaknute profesore, lekare i praktičare osteopatije iz celog sveta.

Neki od najeminentnijih doktora i profesora Dr. Michael L. Kuchera, Prof. Eyal Lederman, Dr. Millicent K. Channell, su bili predavači na ovoj konferenciji.

Tokom konferencije smo imali priliku da učestvujemo u važnim diskusijama, razmeni iskustava, ali i da naučimo nove praktične tehnike fizioterapije.

Na taj način smo uspeli dodatno da nadogradimo svoje veštine u ovoj oblasti.

Povezujući se sa cenjenim kolegama iz inostranstva, stekli smo vredne uvide koji će unaprediti našu sposobnost da pružimo još bolju negu našim pacijentima u Beogradu.

Konferencija je bila izuzetna prilika da proširimo naše znanje i osiguramo lidersku poziciju u fizioterapeutskoj praksi.

Konferencija Osteopathy and White Nights, St. Petersburg

Teme koje su bile odabrane se tiču svih aspekata života pacijenata koji boluju od osteopatije.

Predavači su govorili o tome kako uskladiti izazove oboljenja sa svakodnevnim potrebama u cilju poboljšanja kvaliteta života pacijenata.

Pored toga, stručnjaci iz oblasti osteopatije su izneli svoje vizije kako da se poboljša i održi zdravlje i dugovečnost na nivou nacije. Predstavljeni su inovativni pristupi dijagnostici i terapijskom tretmanu.

Bilo nam je zadovoljstvo da razmenimo iskustva sa kolegama iz inostranstva i proširimo svoje znanje iz date oblasti.

MEDICA-Medical Technology Trade Fair, Dizeldorf 2023.

Tim Fizionova centra je i ove godine posetio čuveni sajam medicinske opreme i aparata MEDICA u Dizeldorfu, koji je održan od 13. do 16. novembra 2023.

Ove godine je na sajmu bilo čak 5 300 izlagača, iz 70 zemalja. Predstavljen je širok spektar inovativnih medicinskih proizvoda renomiranih brendova iz oblasti medicine.

Imali smo priliku da prisustvujemo prezentacijama na kojima je predstavljen širok spektar inovativnih proizvoda i medicinske opreme.

Konferencije i forumi koji su bili održani su predstavljali izvanrednu priliku da upoznamo kolege iz inostranstva i razmenimo stručna iskustva.

Bilo nam je zadovoljstvo da prisustvujemo ovom izuzetno značajnom događaju koji nam je proširio vidike i naše stručno znanje.

Edukacija za FSWT usmerenu terapiju

Sa ponosom možemo reći da je Fizionova jedini fizioterapeutski centar u regionu koji poseduje aparat i licencu za primenu FSWT-usmerene terapije.

Ova revolucionarna terapija omogućava duplo brži oporavak pacijenta zahvaljujući sposobnosti usmerenih talasa koji mogu da prodru do 12cm duboko u tkivo.

Zahvaljujući FSWT-usmerenoj terapiji je moguća potpuna regeneracija tkiva, tetiva, krvnih sudova i kostiju.

Naš direktor, Nenad Nešić, je pohađao obuku za sprovođenje usmerene terapije u Nemačkoj. Obuku su sprovodili nemački specijalisti iz oblasti ortopedije, traumatologije i neurologije.

Nenad Nešić je nakon završene obuke uspešno prošao testiranje za sprovođenje usmerene terapije i dobio sertifikat za sprovođenje ove inovativne terapijske metode.