SVIĐA VAM SE ONO ŠTO RADIMO?

Ukoliko ste prepoznali svoje vrednosti među onima koje negujemo, želeli bismo da vas upoznamo. Zbog kontinuiranog širenja posla tražimo novo pojačanje na poziciji fizioterapeuta. Naš stručni tim raste svakog dana i potrebni su nam ljudi puni entuzijazma i želje za konstantnim napredovanjem.

Obavezan uslov koji kandidat mora da ispunjava je završena Visoka škola. Poželjno je znanje iz oblasti reumatologije, traumatologije i ortopedije, poznavanje i sprovođenje Kineziterapije, kao i iskustvo u radu sa fizioterapeutskim aparatima (elektro procedure, laser, ultrazvuk, magnet itd.) Poželjno je i posedovanje fizioterapeutske licence, ali nije neophodno. Završeni kursevi masaže neće se uzimati u obzir.

Šta naš centar izdvaja od drugih?

Najmoderniji aparati za fizikalnu terapiju

Naš fizioterapeutski centar Fizionova opremljen je najsavremenijim aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije pomoću kojih svojim pacijentima omogućavamo slobodu pokreta, bez ograničenja i bola.

Naš stručni tim pacijentima omogućava efikasno smanjenje akutnog bola, značajno poboljšanje hroničnih stanja, kao i brz postoperativni oporavak.

PRIJAVI SE!

Pošalji nam osnovne informacije o sebi i ostavi nam svoj CV.