background shape

Svi koji su nekada osetili bol, znaju da je bol u ramenu jedan od najtežih, najproblematičnijih bolova.

Nekoliko dana sam osećala neprijatnost u ramenu koja se širila sve do šake, imala sam napetost u lopatici, mislila sam da će proći uz analgetike, ali naravno, podmuklo kako to zna bol u ramenu da uradi nekako tokom večeri je intenzivno počelo da me boli.

Pokušala sam da otkucam na kompjuteru košuljicu za emisiju i samo me je oblio hladan znoj, od tog trenutka nije bilo spavanja, analgetici nisu pomagali, a jedini položaj ruke koji sam u tom trenutku imala da malo istrpim bolove bio je ovaj položaj, nije moglo ni gore ni dole ruka je bila potpuno nefunkcionalna.

U tom trenutku sam samo razmišljala kada će da svane i da pozovem NN i fizionovu, i tako je bilo ujutru i pozvala sam, i koliko god pacijenata imali kakva god gužva da je bila moje iskustvo dugogodišnje sa Fizionovom jeste da me Nenad pozove, precizno pita gde me boli,šta me boli od kada me boli i kaže spakuj se i dolazi u Fizionovu.

Kada stignem u Fizionovu, već Nenad i profesionalci imaju protokol za moje lečenje i kreće ta prva terapija. Posle prve terapije mogla sam da odem kući da se naspavam, posle druge sve je već bilo lakše, posle treće mogla sam da vežem kosu i mogla sam sama da pomerim ruku iza svojih leđa.

I ovo napominjem zato što svi oni koji znaju šta znače bolovi u ramenu dobro me shvataju i razumeju koliki je to uspeh bio. Dijagnoza je bila upala tetiva, rame mi je bilo otečeno i krenuli smo sa terapijama.

Mogu da kažem da retko srećem profesionalce kakvi su ovde u Fizionovi, i to ne samo što su stručnjaci nego oni vrlo dobro i strastveno obavljaju svoj posao i sve najnovije tehnike lečenja ono što su trendovi lečenja u svetu to ima i Fizionova.

I ono što me najviše ohrabruje jeste da medju ovim mladim ljudima koji rade i Fizionovi prepoznajem Nenada Nešića i to je zapravo za sve njegove pacijente dobar znak.

SHARE

____