background shape

Naša proslavljena odbojkašica u Fizionova centru je najpre sanirala povredu lakta da bi se kasnije uspešno oporavila posle teške operacije prednjih ukrštenih ligamenata.

Marina se od epikondilitisa lečila pomoću Protokola 15 koji sadrži sledeće usluge: krioterapija, kineziterapija, GYMNA Program, GYMNA laser, SALUS TALENT, RSQ tretman, kinesiology tape, IMS.

Bitno je napomenuti da je Marini kao sportisti bilo jako važno da se oporavi što pre kako bi mogla da nastavi svoju profesionalnu karijeru. U tome joj je, pored stručnosti i znanja naših terapeuta, pomogao i naš novi aparat, FSWT – Usmerena Terapija, koji posedujemo jedini na teritoriji cele jugoistočne Evrope.

Ovaj aparat, koji je sastavni deo našeg novog Inovativnog centra, predstavlja poslednju reč tehnologije regeneracije i oporavka.

Takođe, pomoću njega pacijentima pružamo duplo brži oporavak i rapidno smanjenje bola.

Odlikuje ga akustični talas velikog fluksa gustine energije (velika količina energije) koji se aplikuje na bolna mesta (na dubinu 1,5cm, 3cm, 6cm i 12cm) i tako podstiče regeneraciju i proces oporavka kostiju, tetiva i ostalih mekih tkiva u organizmu.

Našoj dragoj Marini želimo da nastavi da niže uspehe i da je zdravlje služi.

Pogledajte video u kojem Marina Vujović priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru.

U procesu lečenja korišćen je naš Protokol broj 15, koji se sastoji iz sledećih terapija:

HVALA MARINI NA POVERENJU!

SHARE

____