background shape

Boda priznaje da se svojom krivicom doveo u stanje u kojem je bio, što je čest slučaj kod mnogih pacijenata sa diskus hernijom. Većina ljudi ne započne lečenje i terapiju na vreme, jer dugo trpi bolove i potiskuje činjenicu da situacija postaje sve gora i gora, i da imaju ozbiljan problem.

Došao je na preporuku svoje ćerke, koja je profesinalni sportista, i kaže da nije pogrešio, već je rešenje svog problema i izlečenje pronašao upravo u našem centru. Za njega je to bio pun pogodak!

Dijagnoza njegove povrede je bila teža faza diskus hernije (protrusio disci L2-L3; extrusio disci L3-L4; discus hernia L4-L5; protrusio disci L5-S1). Period lečenja i dolazaka na terapije trajao je 2 i po meseca. Posledica ovakvog stanja je bila gotovo neupotrebljiva desna noga, kako kaže i sam Boda.

Pogledajte video u kojem Boda Ninković priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru

U procesu lečenja korišćen je naš Protokol broj 4, kojim tretiramo pacijente dijagnostikovane sa diskus hernijom, a sastoji se iz niza posebnih terapija i tretmana.

Sledeće terapije su sprovođene tokom lečenja:

Proslavljeni srpski glumac ima i svoje omiljene strunjače u našem centru, a uz „predivan“ zvuk FSWT aparata sada se sa osmehom priseća FSWT - Usmerene terapije, koje su mu tada možda bile naporne, ali su očigledno donele željene rezultate i dovele do ozdravljenja. Bio je dosledan, uporan i slušao je sve instrukcije posvećenih fizioterapeuta, koji su verovali u njega, i uz njihovu motivaciju i zalagenje, došao je do slobode pokreta.

HVALA BODI NA POVERENJU!

Biografija:

Slobodan Boda Ninković rođen je u Smederevu 25. novembra 1956. godine. Završio je Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu.

Stalni član pozorišta Boško Buha je bio od 1986. do 1995. godine, u tom periodu je odigrao preko 30 premijera u predstavama koje je izveo oko 2.000 puta među kojima su: Crvenkapa, Vasilisa, Čarobnjak iz Oza, Kad je bio mrak.

Istovremeno je igrao i u drugim pozorištima kao što su: Beogradsko dramsko pozorište, Bitef teatar, Narodno pozorište u Beogradu i Zvezdara teatar, a od 1995. godine je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Ostvario je zapažene uloge i u filmovima i popularnim televizijskim serijama.

Za pozorišni rad je dobio nekoliko značajnih nagrada i priznanja.

SHARE

____