background shape

"Drago mi je što sam došao u jedan Institut možemo slobodno da kažemo, koji se zove Fizionova. S obzirom da sam biši sportista i da sam imao izuzetno problema vezanih za neadekvatno vežbanje, s obzirom da imam 69 godina i tražio sam neke odgovore na raznim mestima. A to su bolovi u kučmi, diskus hernija, združeni bol u preponi, kvadriceps, koleno, i tako dalje...

Ono što mi je drago što sam uspeo ovde na pregledu u kontinuitetu sa Nemanjom, glavnim terapeutom došli smo u situaciju da smo taj problem prevazišli. Kako smo ga prevazišli ? Tako što smo u kontinuitetu vežbali, i sve te terapije koje su mi momci ovde predložili.

Pohvalio bih ceo tim, tim je izvanredan, preporučio bih svima koji su u ovim godinama kao što sam ja ili koji su bivši sportisti da posle 45. ili 50. godine urade te preglede koji su veoma važni da ne bi došli u situaciju da imaju problema sa kičmom.

Ja sam došao sa ozbiljnim bolovima, jedva sam iz kola izlazio, posle par terapija sam se vratio u jedan kolosek koji se zove studija tog rekreativnog vežbanja, sve podatke koje sam dobio ovde su za mene bili očaravajući.

Jeidno što mogu da kažem, da pohvalim ovaj tim, Nemanju i sve terapeute i ovaj stručni deo koji su mi stvarno i iskreno pomogli da mogu da se vrati svom rekreativnom bavljenju sportom."

SHARE

____