VASKULARNA EREKTILNA DISFUNKCIJA LEČENJE

Ukoliko se suočavate sa problemom erektilne disfunkcije, niste sami. Statistike su potvrdile da 1 od 10 muškaraca iskusi ovaj problem u jednom periodu svoga života.

Dobra je vest da rešenje postoji i da nije invazivno.

Sa godinama je sve veća šansa da dođe do erektilne disfunkcije. Samo susretanje sa ovim problemom nije prijatno – osim što fizički utiče na osobu, postoji i ona duga strana psihičke nelagodnosti i odbijanja prihvatanja problema. U našem fiziocentru problem vaskularne erektilne disfunkcije lečimo sa našim Protokolom 700 - E.D FSW.


Za početak, hajde da definišemo šta je to erektilna disfuncija i koji su uzroci koji mogu do nje dovesti.


Problem sa erekcijom - uzroci

Erektilna disfuncija ili impotencija je čest seksualni problem koji pogađa mnoge muškarce, a naročito one u poznijem dobu. Predstavlja nemogućnost postizanja ili održanja erekcije i pored seksualne stimulacije.

Uzroci problema sa erekcijom mogu biti fizičke ili psihološke prirode, a kao najčešći uzrok smatra se prekinut dotok krvi do penisa.

Do skoro je ovaj problem, seksualne prirode, tretiran upotrebom snažnih lekova sa svim svojim pozitivnim i negativnim nuspojavama, ili operacijom.

Ipak, dobra vest je da se erektilna disfunkcija uspešno može tretirati neoperativno i bez korišćenja lekova.

Kao posledica problema se erekcijom se javljaju tegobe sa ostvarenjem polnog odnosa, manjak samopoštovanja i izbegavanje seksualnih aktivnosti. Međutim, uz stručnu pomoć, moguće je ostvariti postizanje normalne erekcije i samim tim i normalnih seksualnih odnosa. Evo i kako:

Neinvazivna metoda

U poređenju sa operacijom, ovo je neinvazivno rešenje, što znači da se fokusirani shock talasi generišu van tela u terapijskom sistemu i prenose kroz kožu pacijenata do ciljanog tkiva, bez rizika od povrede i ostalih propratnih dejstava.

Tokom FSWT tretmana, udarni talasi niskog intenziteta aplikuju se na različite delove penisa. Terapija je jednostavna i ne zahteva anesteziju.

Lečenje erektilne disfunkcije sa do 6 terapija

U našem Fizionova centru, kada je u pitanju vaskularna erektilna disfunkcija, pružamo neinvazivno uspešno rešenje sa do 6 terapija!

Ukoliko imate ovakvu vrstu tegobe, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete termin kod nas, kako bismo vam pomogli u njenom rešavanju.

Lečenje erektilne disfunkcije kod nas u centru

Fizionova centar jedini poseduje FSWT – Focus Shock Wave Therapy, na teritoriji cele jugoistočne Evrope, koji uspešno rešava ovaj problem sa do 6 terapija!

Efikasna i proverena stimulacija

FSWT se koristi za lečenje erektilne disfunkcije još od 2010. godine i bazira se na stimulaciji i stvaranju novih krvnih sudova i pokrivajućih tela čime se efikasno poboljšava cirkulacija krvi u penisu.


Aplikacija fokusiranih talasa Focus aparata, specifično kod problema erektilne disfunkcije, dovodi do neoangiogeneze, odnosno stvaranja novih krvnih sudova, čime se postiže erekcija i produžava njeno vreme.


Pozovite nas i preduzmite prvi korak ka uspešnom lečenju

Ukoliko imate ovakvu vrstu zdravstvenog problema, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete termin za specijalistički pregled kod urologa, kako bi vam stručno objasnili vašu dijagnozu i potvrdili mogućnost rešavanja potencijalnog problema.

Više o lečenju u našem centru možete saznati pozivom na broj telefona: 069/603-804.

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing