KARIJERA KOD NAS

Zdravlje naših pacijenata je na prvom mestu. POSTANITE DEO NAŠEG TIMA! Na ovoj stranici možete ostaviti svoje podatke i poslati nam CV i tako u bilo kom trenutku aplicirati za posao u našem fizioterapeutskom centru.

Zašto raditi kod nas u centru?

Preko 1.500 zadovoljnih pacijenata

Ono što naš fizioterapeutski centar izdvaja od drugih jeste činjenica da se svakom svom pacijentu maksimalno posvećujemo i pružamo mu pomoć i podršku pre terapija, u toku samog ciklusa terapija, kao i po završetku terapija.

Imamo tu čast da su se kod nas uspešno oporavljali i lečili naši poznati sportisti poput Mihaila Dudaša, Novice Veličkovića, Vladimira Lučića, Slobodana Bitevića, članica ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i još mnogih drugih.

Šta naš centar izdvaja od drugih?

Najmoderniji aparati za fizikalnu terapiju


Naš fizioterapeutski centar Fizionova opremljen je najsavremenijim aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije pomoću kojih svojim pacijentima omogućavamo slobodu pokreta, bez ograničenja i bola.

Naš stručni tim pacijentima omogućava efikasno smanjenje akutnog bola, značajno poboljšanje hroničnih stanja, kao i brz postoperativni oporavak.

Sviđa vam se ono što radimo?

Ukoliko ste prepoznali svoje vrednosti među onima koje negujemo, želeli bismo da vas upoznamo. Zbog kontinuiranog širenja posla tražimo novo pojačanje na poziciji fizioterapeuta. Naš stručni tim raste svakog dana i potrebni su nam ljudi puni entuzijazma i želje za konstantnim napredovanjem.

Obavezan uslov koji kandidat mora da ispunjava je završena Visoka škola. Poželjno je znanje iz oblasti reumatologije, traumatologije i ortopedije, poznavanje i sprovođenje Kineziterapije, kao i iskustvo u radu sa fizioterapeutskim aparatima (elektro procedure, laser, ultrazvuk, magnet itd.) Poželjno je i posedovanje fizioterapeutske licence, ali nije neophodno. Završeni kursevi masaže neće se uzimati u obzir.

PRIJAVI SE!

Popuni potrebne podatke i ostavi nam svoj CV.

  Postavite pitanje
  Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing