• Teodora Hercla 16, Zemun | 063 8017 225
    Specijalistički pregled u Oktobru → 3.000rsd

ONO ŠTO NAS POKREĆE

Uspešan oporavak naših pacijenata i njihov povratak sportu ili drugim svakodnevnim aktivnostima, koje su im bile uskraćene zbog povrede, najviše nas ispunjava i motiviše za dalji rad. Ovo su njihove priče.

Naš pacijent Boda Ninković + video

KAKO JE BODA IZLEČIO DISKUS HERNIJU?

Boda priznaje da se svojom krivicom doveo u stanje u kojem je bio, što je čest slučaj kod mnogih pacijenata sa diskus hernijom. Većina ljudi ne započne lečenje i terapiju na vreme, jer dugo trpi bolove i potiskuje činjenicu da situacija postaje sve gora i gora, i da imaju ozbiljan problem.Do&..

Naš pacijent Slobodan Bitević + video

SVETSKI I EVROPSKI ŠAMPION USPEŠNO SANIRAO PRELOM ŠAKE

Slobodan je za naš centar čuo preko svojih dragih prijatelja i kolega sportista, koji su se već lečili i izlečili u Fizionova centru.Kada je došlo do nezgodne povrede u januaru 2019. godine, odnosno preloma V metakarpalne kosti leve šake na turniru u Parizu, odlučio je da dođe b..

Naš pacijent Marina Vujović + video

PROSLAVLJENA ODBOJKAŠICA MARINA VUJOVIĆ USPEŠNO SE OPORAVILA

Naša proslavljena odbojkašica u Fizionova centru je najpre sanirala povredu lakta da bi se kasnije uspešno oporavila posle teške operacije prednjih ukrštenih ligamenata.Marina se od epikondilitisa lečila pomoću Protokola 15 koji sadrži sledeće usluge: krioterapija,..

Naš pacijent Jasmin Halili + video

NAŠ MLADI REPREZENTATIVAC JASMIN HALILI SANIRAO JE POVREDE KOLENA

Povrede zbog kojih nam se obratio jesu povrede levog kolena, patelofemoralni sindrom, hondromalacija patele, kalcifikat u kolenu i bone bruise kolena, koje su ga pratile četiri godine i sprečavale u bavljenju atletikom i skokovima u vis.Protokoli kojima je Jasmin tretiran su Protokoli 631 i 31 koji ..

Naš pacijent Marko Todorović + video

MLADI GLUMAC MARKO TODOROVIĆ SANIRAO POVREDE RAMENA

Povrede zbog kojih nam se obratio jesu upala tetive mišića Supraspinatusa i duge glave bicepsa, kao i kalcifikate u zglobu ramena.Protokoli kojima je Marko tretiran su Protokoli 624 i 24 koji sadrže sledeće usluge: magnet, skenirajući laser, radijalni talasi, fokusirani talasi, vibro terapija..

Naš pacijent Sloboda Bitević + video

Sloboda Bitević

Ne krijemo ogromno zadovoljstvo i čast da je naš prijatelj i drug Slobodan Bitević (@bitke88) opravdao svoju klasu u karateu i postao vicešampion Evrope.Fizionova je zadužena da njego zdravlje bude na najvišem nivou. Želimo mu još puno medalja i slobode pokreta u daljem n..

Naš pacijent Gorica Popović + video

Gorica Popović

Uspešan oporavak Gorice Popović - FizionovaImali smo veliku čast i zadovoljstvo da je svoje poverenje ukazala Fizionovi naša diva filmskog i pozorišnog glumišta Gorica Popović.Gorica se javila nakon dugogodišnjeg problema sa hernijacijom diska u nivou L3-L4, L4-L5,..

Naš pacijent Vladan Babić + video

Vladan Babić

Veliko nam je zadovoljstvo što se naš kapiten reprezentacije i takmičar u boksu, Vladan Babić, koji već godinama unazad ostvaruje velike rezulate na međunarodnoj i domaćoj boks sceni, uspešno oporavio u našem centru.Naš bokser, u Fizionova centru je uspešno ..

Naš pacijent Tamara Živić + video

Tamara Živić

Velika nam je čast što je Tamara Živić, naša mlada reprezentativka iz karatea, ukazala poverenje našem centru. Povrede zbog kojih nam se obratila su povrede medijalnog meniskusa, medijalnog ligamenta i bone bruise kolena, koje su je sprečavale u daljem napredovanju i treniranju ..

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing