ONO ŠTO NAS POKREĆE

Uspešan oporavak naših pacijenata i njihov povratak sportu ili drugim svakodnevnim aktivnostima, koje su im bile uskraćene zbog povrede, najviše nas ispunjava i motiviše za dalji rad. Ovo su njihove priče.

Naš pacijent Boda Ninković + video

KAKO JE BODA IZLEČIO DISKUS HERNIJU?

Boda priznaje da se svojom krivicom doveo u stanje u kojem je bio, što je čest slučaj kod mnogih pacijenata sa diskus hernijom. Većina ljudi ne započne lečenje i terapiju na vreme, jer dugo trpi bolove i potiskuje činjenicu da situacija postaje sve gora i gora, i da imaju ozbiljan problem.Do&..

Naš pacijent Slobodan Bitević + video

SVETSKI I EVROPSKI ŠAMPION USPEŠNO SANIRAO PRELOM ŠAKE

Slobodan je za naš centar čuo preko svojih dragih prijatelja i kolega sportista, koji su se već lečili i izlečili u Fizionova centru.Kada je došlo do nezgodne povrede u januaru 2019. godine, odnosno preloma V metakarpalne kosti leve šake na turniru u Parizu, odlučio je da dođe b..

Naš pacijent Marina Vujović + video

PROSLAVLJENA ODBOJKAŠICA MARINA VUJOVIĆ USPEŠNO SE OPORAVILA

Naša proslavljena odbojkašica u Fizionova centru je najpre sanirala povredu lakta da bi se kasnije uspešno oporavila posle teške operacije prednjih ukrštenih ligamenata.Marina se od epikondilitisa lečila pomoću Protokola 15 koji sadrži sledeće usluge: krioterapija,..

Naš pacijent Jasmin Halili + video

NAŠ MLADI REPREZENTATIVAC JASMIN HALILI SANIRAO JE POVREDE KOLENA

Povrede zbog kojih nam se obratio jesu povrede levog kolena, patelofemoralni sindrom, hondromalacija patele, kalcifikat u kolenu i bone bruise kolena, koje su ga pratile četiri godine i sprečavale u bavljenju atletikom i skokovima u vis.Protokoli kojima je Jasmin tretiran su Protokoli 631 i 31 koji ..

Naš pacijent Marko Todorović + video

MLADI GLUMAC MARKO TODOROVIĆ SANIRAO POVREDE RAMENA

Povrede zbog kojih nam se obratio jesu upala tetive mišića Supraspinatusa i duge glave bicepsa, kao i kalcifikate u zglobu ramena.Protokoli kojima je Marko tretiran su Protokoli 624 i 24 koji sadrže sledeće usluge: magnet, skenirajući laser, radijalni talasi, fokusirani talasi, vibro terapija..

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing