• Teodora Hercla 16, Zemun | 063 8017 225
    Specijalistički pregled u Oktobru → 3.000rsd
PROSLAVLJENA ODBOJKAŠICA MARINA VUJOVIĆ USPEŠNO SE OPORAVILA | Fizionova Beograd, Zemun

PROSLAVLJENA ODBOJKAŠICA MARINA VUJOVIĆ USPEŠNO SE OPORAVILA

Veliko nam je zadovoljstvo što se naša zlatna odbojkašica, naš verni pacijent i prijatelj Fizionove, Marina Vujović, koja je prošle sezone osvojila prvenstvo, kup i CEV kup nastupajući za rumunski klub CSM Volei Alba BLAJ, uspešno oporavila u našem centru.

Naša proslavljena odbojkašica u Fizionova centru je najpre sanirala povredu lakta da bi se kasnije uspešno oporavila posle teške operacije prednjih ukrštenih ligamenata.

Marina se od epikondilitisa lečila pomoću Protokola 15 koji sadrži sledeće usluge: krioterapija, kineziterapija, GYMNA Program, GYMNA laser, SALUS TALENT, RSQ tretman, kinesiology tape, IMS.

Bitno je napomenuti da je Marini kao sportisti bilo jako važno da se oporavi što pre kako bi mogla da nastavi svoju profesionalnu karijeru. U tome joj je, pored stručnosti i znanja naših terapeuta, pomogao i naš novi aparat, FSWT – Usmerena Terapija, koji posedujemo jedini na teritoriji cele jugoistočne Evrope.

Ovaj aparat, koji je sastavni deo našeg novog Inovativnog centra, predstavlja poslednju reč tehnologije regeneracije i oporavka.

Takođe, pomoću njega pacijentima pružamo duplo brži oporavak i rapidno smanjenje bola.

Odlikuje ga akustični talas velikog fluksa gustine energije (velika količina energije) koji se aplikuje na bolna mesta (na dubinu 1,5cm, 3cm, 6cm i 12cm) i tako podstiče regeneraciju i proces oporavka kostiju, tetiva i ostalih mekih tkiva u organizmu.

Našoj dragoj Marini želimo da nastavi da niže uspehe i da je zdravlje služi.

Pogledajte video u kojem Marina Vujović priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru.U procesu lečenja korišćen je naš Protokol broj 15, koji se sastoji iz sledećih terapija:

– Krioterapija

Kineziterapija

GYMNA Program

GYMNA laser

SALUS TALENT

RSQ tretman

– Kinesiology tape

– IMS

HVALA MARINI NA POVERENJU!

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing