• Teodora Hercla 16, Zemun | 063 8017 225
    Specijalistički pregled u Oktobru → 3.000rsd
Korektivne vežbe za zaposlene - Fizionova Beograd

Korektivne vežbe za zaposlene

Da li osećate bol u vratu ili u donjem delu leđa? Da li Vam je sve teže da dugo sedite na poslu ili obavljate fizičke radnje? Olakšajte sebi svakodnevne aktivnosti pomoću korektivnih vežbi. Pročitajte tekst i pogledajte video.

Dobrodošli u peti BLOG fizioterapeutskog centra Fizionova!

Loše držanje je sve veći problem savremenog društva. Isuviše dugo sedenje ili stajanje na poslu, kao i neuravnoteženo vežbanje sa ponavljajućim pokretima dovode do loše posture, odnosno lošeg držanja.

Poseban problem predstavlja veliki broj repetativnih pokreta na radnom mestu koji su šematizovani, sa opterećenjem, i mogu dovesti do bola u vratnom i lumbalnom delu kičme. Takođe, i samo sedenje tokom celog dana na poslu urzok je velikog broja problema sa kičmom.

Vezbe za zaposlene
Vezbe za zaposlene

Pravilnim držanjem tela, vežbama kojima se jačaju stabilizatori unutrašnje i spoljne kičme i uvođenjem trodimenzionalnih pokreta obogaćuje se šema pokreta. Telo se na taj način adekvatno priprema za napor koji ga očekuje, što dovodi do prevencije bola u vratnom i lumbalnom delu kičme.

Kako ravnomerno ojačati sve mišiće uz pomoć vežbi koje možete raditi kod kuće, kao i koliko vremena je dnevno potrebno odvojiti za njih da biste osetili benefite, pogledajte u našem VLOG-u.

Pogledajte video:ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing