• Teodora Hercla 16, Zemun | 063 8017 225
    Specijalistički pregled u Oktobru → 3.000rsd
KAKO JE BODA IZLEČIO DISKUS HERNIJU? | Fizionova Beograd, Zemun

KAKO JE BODA IZLEČIO DISKUS HERNIJU?

Kada mu je dijagnostikovan teži oblik diskus hernije, glumac Boda Ninković obratio se našem fizioterapeutskom centru za rešenje problema. Pogledajte i pročitajte njegovu priču o lečenju kod nas.

Boda priznaje da se svojom krivicom doveo u stanje u kojem je bio, što je čest slučaj kod mnogih pacijenata sa diskus hernijom. Većina ljudi ne započne lečenje i terapiju na vreme, jer dugo trpi bolove i potiskuje činjenicu da situacija postaje sve gora i gora, i da imaju ozbiljan problem.

Došao je na preporuku svoje ćerke, koja je profesinalni sportista, i kaže da nije pogrešio, već je rešenje svog problema i izlečenje pronašao upravo u našem centru. Za njega je to bio pun pogodak!

Dijagnoza njegove povrede je bila teža faza diskus hernije (protrusio disci L2-L3; extrusio disci L3-L4; discus hernia L4-L5; protrusio disci L5-S1). Period lečenja i dolazaka na terapije trajao je 2 i po meseca. Posledica ovakvog stanja je bila gotovo neupotrebljiva desna noga, kako kaže i sam Boda.

Pogledajte video u kojem Boda Ninković priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru.

U procesu lečenja korišćen je naš Protokol broj 4, kojim tretiramo pacijente dijagnostikovane sa diskus hernijom, a sastoji se iz niza posebnih terapija i tretmana.

Sledeće terapije su sprovođene tokom lečenja:

 – Krioterapija

 – Kineziterapija

 – Gymna program za artrozu zgloba kuka – dipolarno

 – RSQ1 tretman – jedinstven uređaj za neuromišićnu stimulaciju

 – Gymna laser – pain relief

 – Chattanooga – trakcioni sto za kompjuterski digitalno vođenu dekompresiju i istezanje kičme.

Proslavljeni srpski glumac ima i svoje omiljene strunjače u našem centru, a uz „predivan“ zvuk FSWT aparata sada se sa osmehom priseća FSWT - Usmerene terapije, koje su mu tada možda bile naporne, ali su očigledno donele željene rezultate i dovele do ozdravljenja. Bio je dosledan, uporan i slušao je sve instrukcije posvećenih fizioterapeuta, koji su verovali u njega, i uz njihovu motivaciju i zalagenje, došao je do slobode pokreta.

HVALA BODI NA POVERENJU!

Biografija:

Slobodan Boda Ninković rođen je u Smederevu 25. novembra 1956. godine. Završio je Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu.

Stalni član pozorišta Boško Buha je bio od 1986. do 1995. godine, u tom periodu je odigrao preko 30 premijera u predstavama koje je izveo oko 2.000 puta među kojima su: Crvenkapa, Vasilisa, Čarobnjak iz Oza, Kad je bio mrak.

Istovremeno je igrao i u drugim pozorištima kao što su: Beogradsko dramsko pozorište, Bitef teatar, Narodno pozorište u Beogradu i Zvezdara teatar, a od 1995. godine je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Ostvario je zapažene uloge i u filmovima i popularnim televizijskim serijama.

Za pozorišni rad je dobio nekoliko značajnih nagrada i priznanja.

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing