NAŠ MLADI REPREZENTATIVAC JASMIN HALILI SANIRAO JE POVREDE KOLENA

Veoma smo srećni što je Jasmin Halili, naš mladi reprezentativac i atletičar Crvene zvezde, koji je 2019. godine osvojio zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu za juniore u Sofiji, ukazao poverenje našem centru.

Povrede zbog kojih nam se obratio jesu povrede levog kolena, patelofemoralni sindrom, hondromalacija patele, kalcifikat u kolenu i bone bruise kolena, koje su ga pratile četiri godine i sprečavale u bavljenju atletikom i skokovima u vis.

Protokoli kojima je Jasmin tretiran su Protokoli 631 i 31 koji sadrže sledeće usluge: krioterapija, kineziterapija, GYMNA Program, GYMNA laser, GYMNA ultrazvuk, SALUS TALENT, RSQ tretman, HIPOBARIČNA terapija u vreći, IMS.

Bitno je napomenuti da je Jasminu kao sportisti bilo jako važno da se oporavi što pre kako bi mogao da nastavi svoju profesionalnu karijeru. U tome mu je, pored stručnosti i znanja naših terapeuta, pomogao i naš novi aparat, FSWT – Usmerena Terapija, koji posedujemo jedini na teritoriji cele jugoistočne Evrope.

Ovaj aparat, koji je sastavni deo našeg novog Inovativnog centra, predstavlja poslednju reč tehnologije regeneracije i oporavka.

Takođe, pomoću njega pacijentima pružamo duplo brži oporavak i rapidno smanjenje bola.

Odlikuje ga akustični talas velikog fluksa gustine energije (velika količina energije) koji se aplikuje na bolna mesta (na dubinu 1,5cm, 3cm, 6cm i 12cm) i tako podstiče regeneraciju i proces oporavka kostiju, tetiva i ostalih mekih tkiva u organizmu.

Našem dragom Jasminu želimo da nastavi da niže uspehe i da ga zdravlje služi.

Pogledajte video u kojem Jasmin Halili priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru.U procesu lečenja korišćeni su naši Protokoli broj 631 i 31, koji se sastoje iz sledećih terapija:

– Krioterapija

Kineziterapija

GYMNA Program

GYMNA laser

GYMNA ultrazvuk

SALUS TALENT

RSQ tretman

HIPOBARIČNA terapija u vreći

– IMS

HVALA JASMINU NA POVERENJU!


ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing