Irradia laser

Koristi se kod akutnog i hroničnog bola usled zapaljenskih procesa, kao i kod povreda i oboljenja kičmenog stuba, šaka, stopala, skočnog zgloba i kolena.

Irradia MID LITE 8080

Irradia laser je profesionalni medicinski hladni laser koji usmerava IC (infracrveni) snop lasera na povređeno mesto radi smanjenja bola i inflamacije, pritom pospešuje lečenje i regeneraciju tkiva.

Posebna odlika je što može da isporučuje 1 J (Džul) u sekundi.

Sadrži 4 različite vrste prilagođavanja doze i vremenskog trajanja samog tretmana.

Njegova talasna dužina od 808 nm i ima najbolji kapacitet za duboku penetraciju laserskog snopa i resorpcije, zbog toga ima odličan efekat na „duboke“ probleme tipa mišićne i zglobne povrede, kao i na smirivanje radikulopatije (upale nerava) izazvane pritiskom diskusa na koren samog nerva.

Odlične rezultate daje kod ožiljnog tkiva (postoperativnog). Zbog svoje široke primene našao je mesto kod sportskih, ortopedskih, reumatoloških i neuroloških problema i povreda.

www.irradia-australia.com.au

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing