• Teodora Hercla 16, Zemun | 063 8017 225
    Specijalistički pregled u Oktobru → 3.000rsd
Gymna i Astar - Fizionova Beograd

Aparati za teren

U kombinaciji ova dva aparata pomažu kod svih povreda i oboljenja kostiju, hrskavice, ligamenata, tetiva, mišića i nerava. Velika prednost je njihova mobilnost i specifičnost je što sadrže komplet terapiju (elktromagnetnu, ultrazvuk i laser).

Astar

Astar – PhysioGo je uređaj za aktivnu, neinvazivnu terapiju.

U zavisnosti od modela, namenjen je izvođenju tretmana pomoću:

bipolarnih (dvosmernih) i monopolnih (jednosmernih) niskofrekventnih struja
bipolarnih (dvosmernih) srednjofrekventnih i unipolarnih (jednosmernih) srednjofrekventnih struja koje se podešavaju putem niskofrekventnih talasnih oblika
niskofrekventnog magnetnog polja
laserskog zračenja u vidljivom (za talasnu dužinu 660nm) i nevidljivom rasponu (808nm)
korišćenja ultrazvučne terapije i fonoforeze
kombinovane metode struje i ultrazvuka

Uređaji su opremljeni sa dva potpuno nezavisna kanala za tretmane. Uređaji poseduju bazu definisanih procedura tretmana zajedno sa terapeutskom enciklopedijom, što znatno povećava jednostavnost pri rukovanju.

Takođe postoji mogućnost kreiranja svojih sopstvenih:

programa – za sve terapije
sekvenci – za elektroterapiju

www.astar.pl

Gymna

Aparat Gymna 400 predstavlja poslednju reč tehnike.

Zahvaljujući revolucionarnim solucijama on pomaže u postizanju tri najbitnija terapeutska cilja: olakšanje i prestanak bola, oporavak tkiva i stimulaciju mišića primenom elektroterapije, ultrazvuka ili lasera.

Ekran je logički dizajniran da jasno i efikasno vodi pacijenta kroz različite funkcije, koje su na ovom aparatu višestruke.

Jedinstven aparat u svetu fizioterapije sa više od 25 oblika elektroterapije, sa enciklopedijom i terapijskim dijagnozama koje su unesene u saradnji sa svetskim univerzitetskim klinikama. Odlkuje ga mogućnost rada sa dva pacijenta u isto vreme, kao i kombinovana terapija: kombinacija struje i ultrazvuka, gde je pri terapiji ultrazvuk dinamična elektroda. Time postižemo znatno jače i dublje  terapijsko dejstvo.

www.gymna.com

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Postavite pitanje
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Pravilnik o kolačićima | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing