srbody .gdlr-core-testimonial-item .gdlr-core-testimonial-item-title{ text-transform : none; letter-spacing: 0; } body .gdlr-core-accordion-style-box-icon .gdlr-core-accordion-item-title{ text-transform: none; letter-spacing: 0; font-size: 17px; } body .gdlr-core-block-item-title-wrap.gdlr-core-left-align .gdlr-core-block-item-title{ text-transform: none; letter-spacing: 0; } body .gdlr-core-personnel-list-image .gdlr-core-media-image .gdlr-core-opacity-on-hover .gdlr-core-zoom-on-hover {background: url(https://fizionova.rs/wp-content/uploads/2017/11/Fizionova-Logo-01-Copy-e1509662996492.png) center top no-repeat !important;}

Slobodan Bitević

SVETSKI I EVROPSKI ŠAMPION U KARATEU USPEŠNO SANIRAO PRELOM ŠAKE

Nakon preloma leve šake, najbolji srpski karatista Slobodan Bitević, obratio se našem fizioterapeutskom centru za pomoć i lečenje povrede. Ovo je njegova priča o saniranju frakture i oporavku kod nas.

Slobodan je za naš centar čuo preko svojih dragih prijatelja i kolega sportista, koji su se već lečili i izlečili u Fizionova centru.

Kada je došlo do nezgodne povrede u januaru 2019. godine, odnosno preloma V metakarpalne kosti leve šake na turniru u Parizu, odlučio je da dođe baš u naš fizioteraputski centar i sa maksimalnim poverenjem u naše terapeute započne proces oporavka.

Plan terapija urađen je stručno i profesionalno, kako bi ova povreda bila što pre i najbolje moguće sanirana, i da ne bi negativno uticala na njegova predstojeća takmičenja i dalju karijeru.

U procesu lečenja korišćen je naš Protokol broj 18, koji se sastoji iz sledećih terapija:

 – Krioterapija

 – Kineziterapija

 – RSQ1 tretman – jedinstven uređaj za neuromišićnu stimulaciju

 – Gymna – elektroforeza

 – Gymna laser – tendo lesion

 – Gymna – kombinovana terapija ultrazvukom i TENS

 – Salus Talent magnet – elektro stimulacija.

Pogledajte video u kojem Slobodan Bitević priča o svom iskustvu tokom lečenja u našem centru.

Nakon 15 dolazaka povreda je u potpunosti izlečena, odnosno fraktura je sanirana i završen je kompletan oporavak. Kao što i sam kaže, njegova leva šaka je kao nova, i jako brzo se vratio redovnom treniranju i učestvovanju na takmičenjima. Pošto šake koristi kao „alat“ u svom poslu, jako su mu važne za osvajanje medalja.

Želimo mu još puno uspeha u daljoj karijeri, još mnogo penjanja na pobednički podijum uz našu himnu, a najviše mu želimo da oko vrata okači i da sa njegovih grudi zasija zlato sa Olimpijskih igara u Tokiju ove godine.

HVALA SLOBODANU NA POVERENJU!

Biografija:

Slobodan Bitević je proslavljeni srpski karatista, svetski i evropski šampion u kategoriji +84kg u stilu kumite.

Rođen je 17. aprila 1988. godine u Alibunaru, a u timu je karete kluba Dinamo iz Pančeva.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine karate će se prvi put pojaviti kao disciplina. Iako važi za najmasovniji i najrasprostranjeniji borilački sport, on do sada nije bio deo ovog najprestižnijeg takmičenja na svetu. Slobodan je kapiten srpske karate reprezentacije, a veruje i siguran je da možemo i do medalja u Tokiju. Svakako to bi bio vrhunac i kruna njegove karijere.

ZAKAŽITE PREGLED

Nazovite nas i naši operateri će Vam zakazati prvi slobodan termin koji Vam odgovara

Call Now Button