srbody .gdlr-core-testimonial-item .gdlr-core-testimonial-item-title{ text-transform : none; letter-spacing: 0; } body .gdlr-core-accordion-style-box-icon .gdlr-core-accordion-item-title{ text-transform: none; letter-spacing: 0; font-size: 17px; } body .gdlr-core-block-item-title-wrap.gdlr-core-left-align .gdlr-core-block-item-title{ text-transform: none; letter-spacing: 0; } body .gdlr-core-personnel-list-image .gdlr-core-media-image .gdlr-core-opacity-on-hover .gdlr-core-zoom-on-hover {background: url(https://fizionova.rs/wp-content/uploads/2017/11/Fizionova-Logo-01-Copy-e1509662996492.png) center top no-repeat !important;}

Blog

FIZIONOVA ZA VAS

U okviru našeg bloga očekuju vas edukativni i informativni tekstovi, kao i video klipovi, o prevenciji od povreda, nastanku bola, fizikalnoj terapiji i načinu lečenja u našem fizioterapeutskom centru.

Blog 1 + video

KAKO SPREČITI BOL U LEĐIMA?

DISKUS HERNIJA – najčešći problem sa kičmom savremenog čoveka.

U našoj prvoj blog/vlog objavi objasnićemo Vam kako najčešće dolazi do bola u donjem delu leđa. Takođe, pokazaćemo Vam koje vežbe i zaštitne pokrete treba da praktikujete kako do povrede nikada ne bi ni došlo. Ukoliko povreda već postoji i patite od diskus hernije, objasnićemo Vam proces lečenja i terapije u našem centru.

U video klipu Vas čeka detaljno objašnjenje.

Blog 2 + video

PREDNJI UKRŠTENI LIGAMENTI KOLENA

Najčešća povreda kako profesionalnih, tako i rekreativnih sportista.

Saznajte više o ovoj povredi: kako najčešće nastaje, kako se možete pripremiti pred sportske aktivnosti da do povrede ne dođe, a ukoliko je došlo do rupture ligamenta kako izgleda postoperativni proces i oporavak.

Sve možete pogledati u video klipu.

Blog 3 + video

SMRZNUTO RAME

Šta je sindrom smrznutog ramena?

U našoj trećoj blog/vlog objavi potrudićemo se da Vam odgovorimo na sledeća pitanja: Kako dolazi do „smrzavanja“ ramena? Zašto se javlja bol? Koji su uzroci pojava i kako prepoznati simptome? Takođe, u videu ćemo Vam predstaviti i vežbe koje je poželjno raditi radi prevencije nastanka sindroma smrznutog ramena. Ukoliko problem sa ramenom već postoji, upoznaćemo Vas sa terapijama i kompletnim procesom lečenja u našem centru.

U video klipu Vas čekaju sve informacije.

Blog 4 + video

CERVIKALNI SINDROM

Bol u vratnom delu kičme je čest problem kod mnogih ljudi koji dosta vremena zbog posla provode u sedećem položaju za računarom ili u kolima, takođe na telefonu ili tabletu, zauzimajuči tako neprirodan položaj vrata.

U četvrtom blogu saznaćete sve o terapiji i proceduri lečenja cervikalnog sindroma u našem centru, ali i videti lake preventivne vežbe koje možete raditi na poslu.

Očekuje Vas i video klip sa detaljnim objašnjenjem.

Blog 5 + video

KOREKTIVNE VEŽBE ZA ZAPOSLENE

Kao posledica dugog sedenja ili stajanja na poslu mogu Vas boleti vrat i leđa. U vlogu koji je pred Vama čekaju Vas vežbe koje treba raditi svakodnevno kako biste osetili benefit kroz povećanje snage, bolju koordinaciju, veću mobilost i samim tim prevenciju bola u leđima ili vratu.

Osećajte se bolje tokom radnog vremena i tako budite efikasniji i produktivniji.

U video klipu su prikazane vežbe.

Call Now Button